Tilaa esitys tai workshop

Jos olet kiinnostunut Mami Watan esityksistä, workshopeista tai haluat lisätietoa meistä, ota rohkeasti yhteyttä:
info(at)mamiwata.fi tai +358 40 5325416.

Mami Wata esiintyy

Oletko kiinnostunut rummun rytmien lumosta ja värikkäistä tansseista? Tarjoamme eripituisia esityksiä monenlaisiin tilaisuuksiin. Oman lisänsä esityksiimme tuo se, että kokeneet tanssijamme esiintyvät aina ammattimuusikoiden kanssa. Otamme huomioon toiveenne ja tilaisuutenne luonteen. Repertuaariimme kuuluvat ensisijaisesti länsiafrikkalaiset tanssit, joihin yhdistämme ennakkoluulottomasti ja monipuolisesti draamallisia elementtejä.

Klikkaa tästä ja katso esimerkki esityksestämme.

afrokurssitAfrotanssikurssit

Järjestämme myös tanssikursseja kaikenikäisille ja kaikille taitotasoille. Kysy yksittäisiä tunteja ja workshopeja. Suosittuja ovat olleet esimerkiksi polttariafromme! Järjestämme myös opetusta kouluissa.

Kysy esityksistä ja afrotanssikursseista: info(a)mamiwata.fi tai +358 40 5325416.Djembé-kurssitJarmo Hovi

Kokenut muusikkomme Jarmo opettaa djembénsoittoa niin alkeisryhmille kuin pidemmälle ehtineille soittajille. Jarmolla on myös tieto-taitoa koululaisopetuksista.

Kysy djembé-kursseista: jarmo.hovi(at)nic.fi.

 


Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki

Mami Watan esittämät koreografiat pohjautuvat ensisijaisesti länsiafrik-kalaiseen tanssiperinteeseen, johon kuuluu usean Saharan... Lue lisää.

Tilaa Mami Watan esitys tai workshop

Jos olet kiinnostunut Mami Watan esityksistä, workshopeista tai haluat lisätietoa meistä, ota rohkeasti yhteyttä: info(a)... Lue lisää.

Liity yhdistyksen kannatusjäseneksi

Toimintamme tukemiseksi olemme perustaneet yhdistyksen. Mami Wata ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää... Lue lisää.