Toiminta

Mami Wata välittää yleisölle afrikkalaisia tunnelmia ja hyvää mieltä värikylläisen musiikin ja tanssin keinoin. Ryhmä on esiintynyt aktiivisesti vuodesta 1998 lähtien ja saanut kiitosta raikkaista, hyväntuulisista esityksistään. Mami Watan esiintyjät ovat eri ikäisiä ja eri aloja edustavia tanssijoita ja muusikoita, joita yhdistää samanhenkisyys ja kiinnostus monikulttuurisuuteen. Osa ryhmän esiintyjistä on ammattilaisia, osa aktiiviharrastajia. Mami Watan ohjaajana ja koreografina toimii tanssinopettaja Mariana Siljamäki ja musiikillisena johtajana muusikko Jarmo Hovi. Ryhmän kotipaikkakunta on Jyväskylä.

JuhannusafroEsiintymistoiminnan lisäksi järjestämme workshoppeja ja opetusta erilaisille ryhmille. Kysy myös suosituista polttariafroistamme! Ota rohkeasti yhteyttä info(at)mamiwata.fi.

Sinulla on mahdollista opiskella länsiafrikkalaisia tansseja tavoitteellisesti taiteen perusopetusta tarjoavassa Jyväskylän Tanssiopistossa www.jyvaskylantanssiopisto.org., jossa toimimme opettajina.

Tanssin lisäksi opetukseemme kuuluu olennaisena osana tietoa rytmeistä, musiikista ja tanssien kulttuurisista taustoista.

Kaikilla tunneilla saat lisäenergiaa kokeneen muusikon Jarmon säestyksestä!

Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki

Mami Watan esittämät koreografiat pohjautuvat ensisijaisesti länsiafrik-kalaiseen tanssiperinteeseen, johon kuuluu usean Saharan... Lue lisää.

Tilaa Mami Watan esitys tai workshop

Jos olet kiinnostunut Mami Watan esityksistä, workshopeista tai haluat lisätietoa meistä, ota rohkeasti yhteyttä: info(a)... Lue lisää.

Liity yhdistyksen kannatusjäseneksi

Toimintamme tukemiseksi olemme perustaneet yhdistyksen. Mami Wata ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää... Lue lisää.