Yhdistys

Mami Wata ry

Toimintamme tukemiseksi olemme perustaneet yhdistyksen. Mami Wata ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää afrikkalaista tanssi- ja musiikkikulttuuria. Lisäksi yhdistys pyrkii edistämään monikulttuurisuutta ja Afrikka-tietoutta tanssin ja musiikin keinoin. Yhdistys on perustettu elokuussa 2005 ja hyväksytty patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin kesäkuussa 2006. Vaikka virallinen yhdistystoimintamme on alkanut vasta vuonna 2006, olemme työskennelleet jo vuodesta 1998 lähtien toteuttaen edellä mainittuja tavoitteita. Mami Wata -yhdistyksen varsinaiset jäsenet, tanssijat ja muusikot, muodostavat aktiivisesti esiintyvän ryhmän.

 

Liity kannatusjäseneksi!

Järjestämme silloin tällöin avoimia harjoituksia, joita olet kannatusjäsenenä tervetullut katsomaan! Kotisivujemme kalenterista näet näiden harjoitusten ajankohdat. Voit osallistua myös toimintaamme, kuten esitysten ja workshoppien järjestämiseen.

Uusi sääntömuutoksemme helpottaa kannatusjäseneksi liittymistä. Kirjallista hakemusta ei enää tarvitse tehdä, vaan nykyään liittyminen tapahtuu

1. hyväksymällä yhdistyksemme säännöt,
2. lähettämällä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) kannatusjäsenvastaavallemme (anne.m.alanne(a)gmail.com) ja
3. maksamalla jäsenmaksun 20 e yhdistyksemme tilille: FI5710453000171263.

Yhdistyksemme hallitus hyväksyy kannatusjäsenet ja ilmoittaa hyväksymisestä asianomaiselle.

Yhdistyksen hallituskokoonpano tilikautena 2015

Mariana Siljamäki, puheenjohtaja
Heta Hämäläinen, varapuheenjohtaja
Tuuli Suominen, sihteeri
Minna Nerg, rahastonhoitaja
Kirsi Salo, tiedottaja
Juho Takkunen, tiedottaja

Länsiafrikkalainen tanssi ja musiikki

Mami Watan esittämät koreografiat pohjautuvat ensisijaisesti länsiafrik-kalaiseen tanssiperinteeseen, johon kuuluu usean Saharan... Lue lisää.

Tilaa Mami Watan esitys tai workshop

Jos olet kiinnostunut Mami Watan esityksistä, workshopeista tai haluat lisätietoa meistä, ota rohkeasti yhteyttä: info(a)... Lue lisää.

Liity yhdistyksen kannatusjäseneksi

Toimintamme tukemiseksi olemme perustaneet yhdistyksen. Mami Wata ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää... Lue lisää.